15 Aralık 2011

En Çok Okunan Yazılar

Dün Berceste epeyce çok okunmuş.

Pek çok kişi Elmalı Kek yapmak istemiş olmalı ki, günün en çok okunan yazısı Kerime Teyze'nin Elmalı Keki olmuş.

Sonra da İngiliz Tarzı Banyo merak edilmiş.

Hayır 5 - 10 kişi merak etse anlayacağım da, 186 kişi İngiliz Tarzı Banyo'yu bir günde niye merak eder onu çözemedim. Yazıyı okuyanlardan birisi bu merakımı giderirse pek sevineceğim!

10 yorum:

A-H dedi ki...

Dun ve onceki gun istatistiklerde bir gariplik vardi, aynisi bana da oldu, sanirim onlar gercekten merak eden insanlar degil de otomatik yuklemeler :))

Asortik Krep dedi ki...

Sayacından hangi arama motoruyla geldiğini ya da linkten gelip gelmediğini görebilirsin diye düşündüm ama yazarken çok da parlak bir fikir gibi de gelmedi sonradan :)

Asortik Krep dedi ki...

Googla da ingiliz tarzı banyo yazınca 2006 yılında yazdığın bir yazıyla 1. sırada çıkıyorsun da ondan o kadar kişi ziyaretine gelmiş :))

Berceste dedi ki...

Senin de İngiliz tarzı banyo yazın mı vardı A-H?

Asortik Krep'im, çok eski yazım o. Hatta video kameranın fotoğraf makinesi ile çekmiştim fotoğrafı elim görünüyor falan :) Gelenler Google'dan değil, Ekşi Sözlük'ten geliyorlar. Orada da uzun süredir link var. Yazarlarından birisi eklemiş sağolsun. Ama nicedir buralarda olan yazıya bir günde 186 kişi gelmedi. Dün neden bu kadar çok kişi merak etti, ben onu anlamaya çalışıyorum. Birisi ödev mi verdi, biryerlerde mi konuşuldu, neyin nesi anlamaya çalışıyorum. Hâlâ da gelmeye devam ediyorlar :) Hoşgelmişler sefa gelmişler. Bendeki merak işte :)

Adsız dedi ki...

nurturia da link verilmişti yazı için.

Berceste dedi ki...

Esra'ya tesekkurler :) Ama girişler Ekşi Sözlük'ten görünüyor. Bir kısmı oradan, bir kısmı Nurturia'dan demek ki! Teşekkürler açıklama için, arayıp duracaktım, meraktan da ölecektim!

Adsız dedi ki...

Merhabalar, birkaç gün önce Ekşi Sozlukte londra tuvaletleri adında bir konu başlatılmışdı. Nasıl da ufak oldukları, 2 musluğun da birbirinden alakasız köşelerde oluşu ve el yıkamak için ne kadar da küçük olduğundan bahsediliyordu. Bence bu nedenle bu yazınız bir anda popüler oldu aramalarda:))

Berceste dedi ki...

Bu konuyu açanlara ve haber ettiğiniz için size teşekkürler :)
O musluklardan ben ne çektim ve ellerim nasıl çatladı! Destan yazabilirim! Adamlar tek musluğu bile ikiye ayırmışlar, ne zorları var suları karıştırmamak adına bilmem :(

Narince dedi ki...

Ben de merak ettim yazıyı okuyunca. Bana tv de sözü geçince bir konu ertesi gün bakıyorum çok kişi gelmiş, böyle bir şey olabilir dedimdi.

Berceste dedi ki...

Siz yemekleri paylaşıyorsunuz Narince. Es kaza yemek yazısı yazarsam, benim de hitler artıyor :) Bu öyle değildi, ani bir yükseliş ve tek bir konu vardı. O da buralarda pek bilinmeyen birşey ama İngiliz banyoları da hakikaten görülmelik :) İlk defa Türkiye'den gelen arkadaşlar banyoda ışıksız kalıp, sifon çekemiyorlardı :) Utana sıkıla soruşlarını görmen lazım! Işık ipli sifona benzer bir düzenekle açılıyor, sifon da pompalamaya benzer bir iki dokunuşla çalışıyor :) Öğrenip, elinin alışması lazım :P Yazıya bir gidip bak banyo için, biraz abartı olsa da tümüyle gerçek! Birara kartı bulursam scannerdan tarayayım. O zamanlar video kameranın fotoğraf makinesi özelliği ile çekmiştim. Kart 10 senelik falan... Nostalji oldu bahaneyle :)