02 Ekim 2010

Berceste'de Tadilat Var



''Blogger'' yeni şablon sistemini uygulattırmakta pek ısrarlı. Eninde sonunda, istesen de istemesen de seni bu sisteme uyduracağım der.

Ben de güncellenen siteleri, daha pek yenilileri, çok ama çok sevmeme rağmen şu andaki şablonumla izleme sorunu yaşarım.

Hal böyle olunca minik bir tadilat da ehven oldu.

Okurlarımıza vereceğimiz rahatsızlıktan özür dileyerek, doğruyu bulana dek biraz şablon üzerinde oynayacağız. Bu sırada yok olan, kaybolan şeyler olursa, kusura bakmayın, elimizde olmayan sebeplerden olacak!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeni halini merak ettim şimdi .

Berceste dedi ki...

Görünen hali nasıl?

Adsız dedi ki...

Pek bir değişiklik olmamış yandaki listeler dışında sanırım. Renkleri değiştirmeyi düşünmedinmi ? Yada arka şablonu ?

Berceste dedi ki...

Eğer çok değişiklik yokmuş gibi ise süper :) İstediğimi başarmışım demektir. Zira herşey külliyen değişti! Biraz Blogger nimetleri eklendi. Onun dışında şablondaki yazı renkleri tam istediğim gibi değil. Zemin gri mi, beyaz mı olsun karar veremedim. Eskisi çok hafif gri olunca, daha az göz yoruyormuş ve fotoğraflar daha iyi görünüyormuş gibi geldiği için öyle bıraktım. Arka kısıma da çok hafif bir desen bulursam belki, ama tüm bunlar sitenin ekrana gelişini geciktirip okuyanın beklemesine sebep olduğu için mümkün olduğunca sade kalmaya çalıştım! Ne dersin RRH? Ashley ne der? Onun tasarım yanı, hayal gücü daha da kuvvetli benden ne de olsa :)

Adsız dedi ki...

Berceste abla kendi bloğumdan yazamıyorum buradan yazayım . Arka fon beyaz olsun ve fotoğraflarda şu tadşilat var postundaki kepçenin boyutunda olsun hep. Renkler cayır cayır değil, senin gibi ( yorumlarından çıkardığım kadarıyla) naif ve soft olsun .Belki birde sağ taraftaki şekillerin resimlerin yerlerinde oynama yapabilirsin. Bunları bile yapsan gü<zel olur.Resimlere çerçeve eklemeyelim böyle daha güzel .Aslında bana bırakacaksın bloğunu :D Allah allah süperrr ötesi yaparım ama olsun senin zevkin önemli. Sen ne düşünüyorsun , bak arka şablonu değiştirsene mesela? Shabby blogs var ve bir kaç değişik blog teması veren şabln sayfası daha var .Mesela annemn blogdaki arka fon gibi yada daha değişik bir plan istemezmisin = ?
Sevgiler
Ashley

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Berceste bu hali pek güzel olmuş. İyi ki değiştirmeye çabalamış Blogger seni...

fotoğraflar büyük büyük geniş geniş çok ferah geldi benim gözüme, yazı fontu filan da güzel...
devam...

Berceste dedi ki...

Annen düzeldi demişti senin bloğundaki sorun için, hala devam mı ediyor Ashley :((( Üzüldüm şimdi! Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Arka fona özellikle resim içeren birşey koymama yönünde tercihim, çünkü öyle yapınca sayfa geç geliyor ve okuyanı bekletiyor :(( Zaten şu anda fotoğrafların boyu büyüyünce bu sorun başladı, yandaki Blogger'dan gelen bir dolu şey de bekletiyor insanı nedense. Dün kablo ile bağlanan bir bilgisayardan baktım, işkence oldu bu şekilde bile açmak :( Yoksa anlattıkların güzel olurdu. Çerçeveleri de nasıl beceriyor Blogger onu da bilemedim. Çooook öncelerde yap deyip sonra kaldırmıştım ama bir şekilde kalmış, şimdi yapma desem de yapıyor kerata! Keşke sana teslim etsem ve buralarda olsan :) Okulun bitsin, belki bu işlere de el atarsın. Ne oldu vize işi?

Fotoğrafların büyümesine en çok Pınar sevinecek demiştim zaten içimden :)Renkler de iyi mi?

Adsız dedi ki...

Ben de cok sevdim yeni dizayni, gule gule kullan(alim) :)