07 Ağustos 2006

Lady in Red





Bilgisayar başından dışarıya bakınca bu güzelliği görüp duruyorum. Dayanamadım gidip yeni makinamla bir deneyeyim fotoğrafını çekmeyi dedim ve de aklıma Chris De Burg eşliğinde sizlere sunmak geldi...

Bunlar da bahçemizin diğer güzelleri...

Şeboşcuğum ve Gönülcüğüm nice senelere tüm sevdiklerinizle...
Bahçemizden ve bizlerden size sevgi ile...

2 yorum:

Bezen Hindistan dedi ki...

Bahcenize bayildim Dilekcim, ne guzel cicekleriniz var. Kendi bahcen mi yoksa site benzeri bir yerde mi oturuyorsunuz? Biz apartmanda oturuyoruz ve otoparka bakiyoruz. Otoparkin arkasindaki birkac agaci salondan gorebilmek bile bizi sevindiriyor, boyle bir bahcemiz olsa yazin eve hic girmem herhalde:)

Berceste dedi ki...

Sevgili Bezen,

Kiraladığımız evimizin bahçesinden bu fotoğraflar.İki katlı terrace house dedikleri türden bir ev.Dar uzun minik bir bahçesi var.Ev sahibimiz sağolsun ahududu bile ekmiş zamanında :)Sardunyalar ve petunyaları Yıldız ile aldık.Daha dogrusu petunyalar Yıldız'ın hediyesi bize. Sizin balkonunuz var mı, varsa sen de ekebilirsin bir saksıya.Gözünüz gönlünüz açılır ne güzel.Soğuktan, yağmurdan çok fazla bahçede yaşayamıyoruz ama gene de bahçeli bir evde oturmak gerçekten çok güzel...Sen gel beraber otururuz bahçede :)
Sevgiler