16 Nisan 2007

DDD - Noktalama İşaretleri, Bölüm 1


Ev sahibimiz: ''Peçeteden Notlar'' , Ayşem.

Konumuz: ''Noktalama İşaretleri, Bölüm 1''

Sizi de bekleriz...


Konusu bizim etkinliğimizle benzeşen bir başka etkinlikten Murat Kaya sayesinde haberim oldu.

''Google Bize Logo Yapsana'' Bu konuda güzel bir site hazırlayıp, hedeflerini belirtmişler. Ne diyelim, kolay gelsin...



Ek bilgi: Google, 23 Nisan'da özel bir logo kullandı!

12 yorum:

KIZIMIN CİCİLERİ dedi ki...

merhaba;bende sizin el işlerinizi hayranlıkla takip etmekteyim hatta öyleki yaptığınız blackwork işinin kırmızı renkle işlemekteyim. o kadar hoşuma gittiki bende bir heves başladım hatta blogunuzda ilk gördüğüm gün.Allah tan elimde ne yapacağımı bilemediğim tam da bu iş için uygun oldugunu sizden öğrendiğim etaminim vardı size çok teşekkür ederim, çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Adsız dedi ki...

cok iyi is cikariyorsunuz bercestem, ben de artik olabildigince dikkat etmeye calisiyorum ki bercestemin sinirleri havalanmasin :) yok ama, insan 'ben zaten dogrusunu biliyorum' diye diye zamanla yanlis kullanarak dogruyu da unutuyor, ve dogru yazmaya calisirken birden böyle miydi diye düsündügünü görünce sasiriyor :) emin ol, emeginize degiyor balim!

Berceste dedi ki...

Beğendiğinize çok sevindim. Mutlu oldum, benden başka birisinin de bu işe gönül verdiğini duyunca, üstelik hemen de başlayınca. Sizinki sanırım redwork olmuş. Kırmızı ile yapınca. Blackwork'ün özelliği sadece siyah iple işlenmesi. Aralara sim ve boncuk konulabilmesi. Ben de sizinkini görmek için sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Çekeceğim kulaklarından da kural koyduk ses edemiyorum Rahşan'ım :) Hazır sen lafını etmişsin bak ne diyeceğim, ilk yazdığın yorumu kontrol edip, düzeltilmiş hali ile geri yollamakla başlasak, ne dersin?

Adsız dedi ki...

tamam tamam hemen düzeltiyorum, yeter ki sen kulaklarimi cekme, zaten kasiniyorlar :)

MorKoyun dedi ki...

Slogan biraz 'Pascal bizi diskoya gotur' tezahuratini cagristiriyor ama Google vidyosunda cok guzel logolar var:) Baglantisini 'bir dost' imzasiyla DDD gruba gondersem mesajim anlasilir mi?:)

Ferhanca dedi ki...

Öncelikle Murat Kaya ya teşekkürler.
Siteyi çok beğendim.Bir kaç defa izledim..Senin sayen de haberimiz oldu.teşekürler..
Bu lale Berceste nin mi?
ben de isterim . sevgiler..

Çileksuyu Sibel dedi ki...

berceste ben seni sobeledim,istersen...:0)

ben hic dikkat etmiyorum noktalama isaretlerine,icimdn ne gelirse kullaniyorum,artik buyuk harfle de baslamiyorum cumlelere hatta:( tam dayakligim ben

Berceste dedi ki...

Geçmiş olsun Rahşan. Bekliyorum düzeltmeleri :P

İstersen Mor Koyun de :)

Evet Ferhan, Murat Kaya hoş bir olayı haber etti, teşekkürler. Lale fotoğrafını da ben çektim. Ama o lale Ayşem'in :) Sana başka bulalım. Yaz geliyor hatta sen şöyle deniz kıyısından güzel bir deniz, kum fotoğrafı bulsan diyordum, ne dersin? Sevgiler...

Eh ben de seni ebeleyecektim ki, ebelenmişim bile :P İçinden geldiği gibi yazmak güzel, seviyorum ben o içtenliği. Ama kurallara uymazsak, yazılı olarak anlaştığımız internet aleminde yanlış anlaşılma oranımız da bir o kadar yüksek olmuyor mu? Uzak bakalım kulaklarını :P Rahşan, kaşınıyor dedi kaçtı :)

Açalya dedi ki...

Cok guzel, cok yaratici logolar.

pecete dedi ki...

Lalemi aldım kabul ettim... Sevgiler kucak dolusu...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

bercestecim, güzel logolar var da ben bir müzisyen olarak hemen müziğe takıldım.Bir fikrin var mı ne olabilir acaba ,kimin parçası?...

Berceste dedi ki...

Ben de sevdim Açalya.

Sevgiler bizden Ayşem'im...

Bilemiyorum müzikleri ama web sitelerinden ulaşıp istersen, sorabilirsin .