08 Ağustos 2006

Parental Violence



Bugün sevgili arkadaşım Göksun maille yollamış bu videoyu.O kadar anlamlı geldi ki paylaşmak istedim.

Herkesin yavrusunu çok sevmesi dileği ile...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok guzel ve anlamli bir cumleyle bitiyor. Insan cocugunun canin nasil acitir bir anne olarak anliyamiyorum, hatta baskasinin cocuguna bile zara vermeyi anlayamiyorum. Her ne kadar bazen insani cileden cikartsalarda.

Sevgiler

Gulin

Burcuk dedi ki...

Cok guzel bir videoymus Dilek:) nasil tatlilar hayvanciklar yaa, dun de gazetede 218 gr yavru dogurmus panda resmi vardi gordun mu, oyyyy cok sekerler:)

parental violence olayinaysa soyleyecek soz bulamiyorum:( insanin canindan parca yaa:( canindan olmasa bile o kadar kucuk ve korumasiz ki karsindaki!!! bir de guvenip biraktigin bakicilarin da bunu yapmasi var...

Berceste dedi ki...

Bu tarz insanların tedaviye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Hayatın zorlukları ile mücadele edememenin suçlusu neden çocuklar olsun ki ? İngiltere'de suçlu çocuklar için ne kadar zaman harcandığını bu alanda çalışan bir arkadaşım nedeni ile gayet iyi biliyorum ve altında gene aileler, onları yetiştiren ebevynler var.
Sevgi ve huzur dolu aileler, mutlu çocuklarla dolu bir dünya dileği ile...

Berceste dedi ki...

İkiz pandaların ikiz yavruları olmuş değil miBurcukcuğum ? Çok şekerlerdi...

Bakıcılar konusunu hiç sorma...Dün Meet the Parents'i kahkalarla dvd'den seyrettik.Oradaki kameralardan lazım kesin ! Ama iş işten geçmeden değil mi? Çocukları olan bir arkadaşım o yüzden işi gücü bıraktı bir de bu ülkede şiddetten başka şeyler olduğunu da sık sık TV'dan görüp çok üzülüyorum. İnsanların insanca davranmaları dileği ile diyebiliyorum sadece...

Adsız dedi ki...

Dilek, Buradaki cocuklarin buyuk cogunlugu cok simarik, aileden mi, cevredenmi, yokluk, zorluk bilmiyorlar ondanmi kaynaklaniyor bilinmez.
Alti yasindaki cocuk bana kufur etti gidin baska yerde oynayin dedim diye. halbuki ne guzelde rica etmistim.
Bir karis dilleri var bence biraz dayagin zarari yok. :) Benim nesil okulda evde yerdi dayagi bak hicte fena olmamis. mum (mumyami yoksa) gibiyim:) Komsu cocuklarindan eve gidemez oldum, is cikisi solugu gym de aliyorum yapacak bisey olsun diye ve eve 10 da geliyorum onun icinde acaip yorgunum.
Sevgiler
Ley

Adsız dedi ki...

yaziyorum yaziyorum o kadar, gitmiyor. anonymous sectim, pass wordu koydum, publis comment i tikladim bi halt yok ortada. gicik oldum dilek bu kacinci. bende mi bisey var acaba yoksa bana sansur mu koydun:))